Aito suomalainen jäsenkorjaus

Jari Sipilä

Koulutettu suomalainen jäsenkorjaaja, koulutettu hieroja      

Aitoa suomalaista jäsenkorjausta 25 vuoden kokemuksella         

Välitie 1, Haukipudas

Mitä on Aito suomalainen jäsenkorjaus?

 Aito suomalainen jäsenkorjaus on hieronnan ja liikehoidon hoitomuoto. Se on turvallinen selän, nivelten, lihas-, sekä jännevaivojen hoitomenetelmä, mobilisaatiohoito.

Menetelmän kehittäminen

Olen kehittänyt sen vuosikymmenten aikana ja se sisältää uusia hoitotapoja mm. fasettilukkojen aukaisuun KIERTO-PYÖRITYS-TEKNIIKAN ©, jonka vuoksi hoidossa ei käytetä äkillisiä paineluita selkään eikä herkkää niskaa väännetä äkillisesti.

Hoitomenetelmänä se on nopeampi ja sovellettu nykyajan kiireisen ihmisen tarpeisiin ottaen huomioon lääketieteelliset näkemykset, tutkimukset, asiakkaan ohjauksen ja yhteistyön muun terveydenhuollon kanssa. 

Meillä Suomessa on huippuosaamista sairaanhoidossa, on paljon tietoa, jota saadaan uusilla tutkimusmenetelmillä yhä tarkemmin. Tämän tiedon kanssa jäsenkorjaajan on varmempi ja helpompi tehdä työtään, jäsenkorjaajan osaa. 

Tätä tarkoittaa menetelmän kehitys, se tarkoittaa myös uusien työtapojen ja niissä syntyneiden tuki- ja liikuntaelinten vaivojen huomioimista. Monet työt ovat muuttuneet paljon ja muuttuvat koko ajan. Esim. kirvesmies käyttää painenaulainta, mutta cyproc-levyjen nostot aiheuttavat selän revähdyksiä. Tietokonetyö luo aivan omat sairautensa niska-hartiasärkyineen, siinä jäsenkorjaaja voi auttaa monin tavoin. Hoitoturvallisuus ja täsmällisyys ovat etusijalla.

Tämä ei ole hoitojen sekoitus, vaan vuosikymmenten aikana kehitetty liikehoidon ja hieronnan hoitomuoto ja perustuu käytännön työssä tehtyihin havaintoihin, täsmällisiin hoitoihin, oivalluksiin ja hyviin kokemuksiin tuhansissa hoitotapauksissa.

Lyhyesti sanottuna se on kehityksen, hyvien hoitotulosten, havaintojen ja täsmällisten hoitojen tulos.

Tuki- ja liikuntaelinvaivat

Aito suomalainen jäsenkorjaus on äärimmäisen hyvin toimiva hoito tuki- ja liikuntaelinvaivoissa. Valikoiduissa asiakastapauksissa voittamaton.    

Menetelmällä hoidetaan ihmistä kokonaisuutena. Se on ratkaisukeskeinen hoitotapa, hyvin tekninen hoitotapa.

– nikama heijastekivut niskaan, käsiin, kylkiin, alaselkään. Heijastekivut tuntuvat hermosärkyinä joihin tutkimuksissa ei tahdo löytyä mitään syytä.

Huom. Tuoksuton hoitotila. Hoitajana en käytä parta- tai hajuvesiä. Hoitoaika on n. 30-45 min. Aika sisältää tutkimuksen ja testit hoitoa varten.

Hoidossa ei käytetä äkillisiä paineluita selässä eikä herkkää niskaa väännetä nopeasti eri suuntiin. Oikein suoritettu hoito on tehokas, mutta ei kivuliasta (mikä on ollut monelle helpotus).  © Jäsenkorjaaja Jari Sipilä 1994 .

Katso hoitovideo YouTubesta, klikkaa kuvaketta

Avoinna arkisin 10-18

Maksutapa: käteinen raha

Tietosuojaseloste

Tykkää meistä Facebookissa

Hoitovideo YuoTubessa

Jari Sipilä

040 587 9410
jari@jasenkorjaaja.com

Sähköpostilla aikaa varatessa annettava: nimi, syntymäaika, osoite, puh. ja lyhyt kuvaus, mihin hoitoa halutaan. Lääkitys ilmoitettava.

Aito suomalainen – se oikea jäsenkorjaus

Ajanvarauksista:

Huom! En pysty arvioimaan puhelimessa vaivaasi tai hoitoa, joten kerro vain lyhyesti esim. onko kyseessä alaselkä, niska käsi jne. Valitettavasti kaikissa tapauksissa hoitoa ei voida antaa.

Katso yrityksen sijainti alla olevasta karttakuvakkeesta.